Kontakt

Kostnadsfri rådgivning för företag – så fungerar offentlig upphandling

Är du företagare i Ovanåkers kommun och vill lära dig mer om offentlig upphandling? Ta möjligheten att boka ett kostnadsfritt möte med en av våra upphandlare, där du kan få svar på dina frågor och få en djupare förståelse för hur upphandlingsprocessen fungerar.

Ta chansen att lära dig mer om hur ditt företag kan delta i offentliga upphandlingar och vilka möjligheter som finns! Vi på Ovanåkers kommun erbjuder dig kostnadsfri rådgivning där vi går igenom allt du behöver veta – från regler och begränsningar till hur upphandlingar fungerar hos oss. Oavsett om du är ny på området eller har specifika frågor, står våra upphandlare redo att hjälpa dig att förstå processen och vad som krävs för att delta.

Observera att vi inte kan ge stöd vid formulering av anbud eller specifika råd under pågående upphandlingar, då alla anbudsgivare måste få samma information samtidigt. Frågor om pågående upphandlingar hänvisas till Kommers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. fråga-svarfunktion för aktuell upphandling.

Hör av dig till inkop@ovanaker.se för att boka ett kostnadsfritt möte med en av våra upphandlare. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att ta nästa steg!

Kontakt

Inköpssamordnare

Andreas Wall
Tfn 0271-570 93
E-post inkop@ovanaker.se

Senast uppdaterad