Årets företagare från Hälsingland

I oktober varje år delas det prestigefyllda priset Årets Företagare ut. För Ovanåkersföretaget Lingbo kulturfönster gick det inte hela vägen, men utmärkelsen Årets företagare gick ändå till ett företag från Hälsingland.

Grattis till Jörgen Persson och Hudiksvallsföretaget Monitor ERP System som har utsetts till Årets Företagare i Sverige 2024!

Juryns motivering

Årets Företagare i Sverige har en unik förmåga att koka ner det som är viktigt till något som går att greppa och ta tag i. Genom att se det som förenar många och det som utmärker var och en, får deras lösningar andra att leverera på topp – oavsett om de finns i Sverige eller på andra marknader. Trots hårda marknadsvillkor har de med ödmjukhet fortsatt att växa och utvecklas. Ja, de har satt det i system. Vinnare av Årets Företagare i Sverige 2024 är Jörgen Persson, Monitor ERP System.

Om Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Årets Företagare och Årets Unga Företagare är utmärkelser som delas ut av organisationen Företagarna för att uppmärksamma och hylla företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt, samtidigt som de bidrar till samhällsutvecklingen.

Årets Företagare vänder sig till alla företagare, medan Årets Unga Företagare riktar sig specifikt till framgångsrika företagare som är 35 år eller yngre. Båda utmärkelserna delas ut på lokal, regional och nationell nivå, där vinnarna på nationell nivå utses av en jury bestående av framgångsrika företagare och erfarna företagsledare. Totalt tävlar 21 regionfinalister om den nationella titeln i respektive kategori.

Senast uppdaterad