Alfta simhall.

Simhallarna öppnar måndag 2 september

Simhallarna i Edsbyn och Alfta öppnar åter sina dörrar efter sommaruppehållet måndag den 2 september. Redan nu kan du förhandsboka ditt besök på Alfta simhall för att vara säker på att få plats.

Förhandsbokning på Alfta simhall

För att du ska vara säker på att det inte är fullsatt när du besöker Alfta simhall erbjuder vi nu förhandsbokning för besök på fredagar och söndagar där. För att kunna förhandsboka behöver du registrera dig i vårt bokningssystem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Du som redan har giltigt årskort kan med fördel registrera dig redan nu så att det är klart när det är dags för dig att boka ditt besök.

Förhandsbokning kan göras tidigast fem dagar innan aktuell baddag.

Köpa årskort digitalt

Vi öppnar inom kort upp för köp av årskort via vårt bokningsystem. Även du som inte badar på fredagar eller söndagar på Alfta simhall kan med fördel köpa årskort via systemet. Du får då ett kvitto som du kan använda till redovisning för ditt friskvårdsbidrag.

Problem att använda digitala tjänster?

Ring oss på tfn 0271-573 37 så hjälper vi dig!

Tack för att du använder det nya bokningssystemet!

Vi hoppas att våra badgäster har överseende under inkörsperioden för vårt nya bokningssystem i simhallarna. Vi inför detta för att förbättra servicen och göra det enklare att planera besök, men vi är medvetna om att det kan uppstå vissa barnsjukdomar i början. Tack för ert tålamod och förståelse medan vi arbetar för att allt ska fungera så smidigt som möjligt.

Senast uppdaterad