Föreläsning med Tobias Westling

Under årets folkhälsovecka V37 föreläser Tobias Westling under torsdagkvällen 12 september om Mindfulness och hälsa.

Tobias Westling

Tobias Westling

Tobias Westling

Tobias Westling jobbar som hälso- och sjukvårdskurator på Edsbyns hälsocentral, är diplomerad mindfullness instruktör och sin fritid ägnar han mycket åt musik!

Tobias kommer att prata om - Hälsobegreppet och hur vi ser på det, psykologisk flexibilitet vs upplevelsebaserat undvikande, våra olika ”växlar”; mentalt görande och mentalt varande, vad är mindfulness, kort om evidensen, möjlighet att prova några korta övningar på plats och slutligen lite tips till intresserade om material för egen träning.

 

Mer information

Föreläsningen är kostnadsfri.

Datum: 12 september

Tid: kl. 18.00-20.00

Plats: Café Agnes,

Hälsingegård Ol-Anders i Alfta

Antal platser: 50

Anmälan

Det finns 50 lediga platser kvar.




Behandlinga av personuppgifter

Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter för kunna planera föreläsningen. De uppgifter om dig som vi behandlar är namn, e-post och personnummer. Personuppgifterna till denna föreläsning kommer att delas med RF-SISU, men kommer inte att föras över till tredje land.

Dina personuppgifter sparas som längst två dagar efter föreläsningen. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Kontakta i så fall den verksamhet som du gett ditt samtycke till.

Senast uppdaterad