Cajsa Tengblad

Föreläsning med Cajsa Tengblad

Under årets folkhälsovecka V37 föreläser Cajsa Tengblad söndag 15 september under temat - Ta hand om dig - nycklar till självomsorg. Hur kan vi leva ett hållbart liv där det viktiga får plats?

Cajsa Tengblad

Hälsopedagog, författare, samtalsterapeut och låtskrivare med en passion att dela med sig av redskap till ett hälsofrämjande och meningsfullt liv.

På ett enkelt, lättsamt och humoristiskt sätt pratar Cajsa om livets utmaningar och vad vi kan göra för att klara av dem.

Med egen erfarenhet av psykisk ohälsa vet hon att livet periodvis kan vara utmanande. Men vet också att det finns redskap som kan hjälpa oss genom utmaningarna.

Cajsa har bl.a. skrivit böckerna

  • Prestationsprinsessan – min revolt mot duktigheten.
  • Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder. En bok för dig som behöver hjälp att ta hand om dig själv för att kunna orka med föräldraskapet.
  • Ta hand om dig. Den här boken ger dig konkreta nycklar till självomsorg, hjälp till balans mellan stress och återhämtning och redskap till ett hållbart och meningsfullt liv.

Cajsa har även tagit fram ett gratismaterial. ”Med stöd av Arvsfonden och Jönköpings kommun tagit fram ett hälsofrämjande pedagogiskt material som passar bra att använda från högstadieåldern och uppåt. Materialet består av fem hälsofrämjande filmer med ACT/KBT-teman med tillhörande handledningar.

I handledningarna finns förslag på upplägg, diskussionsfrågor och övningar. Materialet kan till exempel användas på mentorstiden i skolan eller som hälsofrämjande pauser under arbetsdagen."

Mer information

Föreläsningen är kostnadsfri.

Datum: 15 september

Tid: kl. 14.00-16.00

Plats: Voxgym samlingssalen

Antal platser: 150

Anmälan

Det finns 150 lediga platser kvar.




Behandlinga av personuppgifter

Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter för kunna planera föreläsningen. De uppgifter om dig som vi behandlar är namn, e-post och personnummer. Personuppgifterna till denna föreläsning kommer att delas med RF-SISU, men kommer inte att föras över till tredje land.

Dina personuppgifter sparas som längst två dagar efter föreläsningen. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Kontakta i så fall den verksamhet som du gett ditt samtycke till.

Senast uppdaterad