Madeleine Stålbrandt

Madeleine Stålbrandt

1. Kan du berätta lite om dig själv?
Jag är 26 år och bor i Ovanåkers kommun, där är jag föddoch uppvuxen. Tillsammans med mina fina katter lever jag ett numera stillsamt liv, där jag spenderar mycket tid med näsan i en bok eller ute i naturen med mina kära kompanjoner.

2. Vad jobbar du med nu?
Idag jobbar jag som träindustriarbetare på rundvirke komponent i Edsbyn.

3. Hur har din resa sett ut fram till att du fick det jobb du har idag? Och hur fick du jobbet?
Det har varit en lång resa och tack vare att jag fick chansen att börja jobba hos AMN gav de mig möjligheten att komma tillbaka till det sociala samhället och ut på arbetsmarknaden igen. Deras stöd, hjälpsamhet och vänliga bemötande är något jag sent kommer glömma. Till alla er som arbetar inom AMN, som jag har haft kontakt med, och som hjälpt mig att finna den arbetsplats jag är på idag vill jag säga extremt mycket tack till. Ni har haft en stor inverkan på mitt liv och för det kommer jag vara evigt tacksam. Att jobba hos er var en mycket trivsam miljö för mig och jag har delat många skratt och tårar under erat tak, det var en arbetsplats där jag kunde känna mig trygg.

4. Hur trivs du med ditt nuvarande jobb?
Jag trivs väldigt bra på min nya arbetsplats!

5. Vad betyder det för dig att ha ett jobb och vad ger det dig i livet?
Det betyder väldigt mycket för mig att ha ett jobb. Det ger mig ekonomisk stabilitet, något jag inte haft på länge. Det ger mig också en chans att beta av sådant jag skymt för och det är en chans för mig att sträva efter det jag drömmer om att uppfylla.

6. Vad brukar du göra på din fritid?
På min fritid tycker jag om att bygga, sy och virka. Jag är en plant älskare och mycket tid dedikeras åt alla de plantor i min ägo, men när jag inte gör något av dessa spenderas min tid med familjen och med mina kära katter, eller med en bok i handen om jag inte är ute i naturen.

7. Ditt smultronställe i Ovanåkers kommun?
Den plats där jag och mina katter besöker på våra många och långa promenader ihop.

8. Vad är det bästa med att bo i Ovanåkers kommun enligt dig?
Det bästa med att bo i Ovanåkers kommun är att vi har en otroligt vacker natur här.

Senast uppdaterad