Stödgrupp - närbild på personer som sitter i en ring och diskuterar

Anhöriggrupp för dig som står nära någon som har ett skadligt bruk eller beroendeproblematik

Den 1 oktober startar en ny omgång av anhöriggrupp för dig som har en anhörig eller vän som har ett riskbruk eller skadligt bruk av alkohol, droger eller spel. Anhöriggruppen kommer att träffas regelbundet på tisdagar under hösten 2024.

Du som deltar har en anhörig eller vän som har ett riskbruk eller skadligt bruk av alkohol, droger eller spel. Under träffarna utgår och pratar vi utifrån olika teman där du får möjlighet att dela dina erfarenheter och tankar med andra som befinner sig i liknande situation. Målet är att du som anhörig ska förbättra din livskvalitet och få verktyg för hur du kan förhålla dig till och på ett bra sätt kommunicera med din anhöriga om dennes problematik.

Träffarna är kostnadsfria och leds av Zouleika Giannis och Anna Gunnarsson.

Vi bjuder på enklare fika.

Tid och plats

Första tillfället är tisdagen den 1 oktober 18:00 – ca 20:00. Vi fortsätter sedan att träffas varje tisdag till och med tisdagen den 3 december. Vi träffas i öppenvårdens lokal med adress Gyllenvägen 26, Edsbyn (ingång från gaveln).

Anmäl dig gärna till Anna på 070-190 78 67 eller till Zouleika på 070-190 78 66. Det är inget tvång med föranmälan. Det går bra att ringa eller skicka SMS om du har frågor.

Välkommen!

Senast uppdaterad